За истинската любов нямат значение парите, годините или… килограмите.  Това

...
За истинската любов нямат значение парите, годините или… килограмите.  Това
Коментари Харесай

Фитнес батка с plus size мацка: Двойката, която скандализира TikTok!

За същинската обич нямат значение парите, годините или… килограмите. 

Това потвърдиха инфлуенсърката Алисия МакКарвел и брачният партньор ѝ – Скот МакКарвел, които нашумяха с вайръл видео, скандализирало милиони консуматори в TikTok. Става дума за няколко секунден клип, на който се вижда по какъв начин Алисия и Скот стоят пред огледалото по халати и – след тракване с пръсти, се озовават в елегантни вечерни тоалети. Tiktok-ът е гледан над 43 милиона пъти, а под него могат да бъдат прочетени хиляди отрицателни мнения. 

Виж още: ТЕСТ: Отговори на тези въпроси и разбери киноман ли си? 

Причината? Осезаемата разлика в метода, по който наподобяват Алисия и половинката ѝ. Тя е plus size инфлуенсър, чиито TikTok акаунт @aliciamccarvell (следван от над 5 милиона души) дава препоръки за самочувствие на девойките с по-високо тегло. Скот, от своя страна, е фитнес запалянко с фигура, на която доста мъже биха завидели. Този контрастност наподобява озадачава мнозина, които считат външността на двамата за несъвместима. 

Алисия приказва по тематиката в TikTok клип, сниман като отговор на хейта под видеото на нея и мъжа ѝ. „ Видях доста мнения, които настояват, че брачният партньор ми е гей или че е с мен поради парите, “ откровена е тя. „ Други пък считат, че той има култ за дебели дами. “ Инфлуенсърката не крие, че сходни думи я нагрубяват, само че изрично декларира увереността си в възприятията Скот: „ Този вид хора не схващат, че брачният партньор ми не е с мен поради метода, по който наподобявам, “ споделя тя. „ Той харесва моя темперамент, възприятието ми за комизъм и лоялността ми. “ 

Виж още: Кайли Дженър още веднъж бременна? Риалити звездата загатна новината в обществените мрежи 

Добавя, че счита омразата, отправена към нея и Скот, за дискриминация по отношение на хората с наднормено тегло.  „ Видеото ни не се разграничава от стотиците сходни постове, споделени от други двойки в TikTok, “ отсича Алисия. „ Причината, поради която толкоз хора нападнаха тъкмо нас, са килограмите ми. “ Отговорът на инфлуенсърката си завоюва повече от 26 милиона гледания, а доста нейни почитатели написаха окуражителни послания под него. „ Това е същинска обич, “ гласи един коментар. „ И двамата изглеждате необикновено, “ добавя различен. 

Самите Алисия и Скот са женени от 2016 насам и фактически наподобяват луди един по различен.  TikTok профилът на Скот – @scottymc4, се състои напълно от клипове на двамата, а описанията под тях са повече от красноречиви. „ Остави ги да се чудят, те не схващат любовта ни, “ написа той под свое видео. „ С теб даже вечността ми се коства къса, “ споделя под друго.

Изображение: https://www.instagram.com/aliciamccarvell/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР